Byggfirma i Danderyd

Hej, hej, hej denna fredag, vad har ni för planer för helgen. Jag ska steka oxfile i mitt nyrenoverade kök i kväll och ser fram mot en brakmiddag. På tal om köket så renoverades det av en byggfirma i Danderyd och jag är verkligen belåten med hjälpen. En nära vän hade vänt sig till dem och rekommenderade dem till mig. Jag kontaktade dem och vi kom överens om ett pris för arbetet. Men innan jag valde just dem hörde jag även av mig till tre andra firmor och fick offerter av alla, och det var denna byggfirma som gav mig den bästa offerten. Detta i kombination med att min vän hade anlitat dem och var nöjd med dem, gjorde att jag kände att det var det bästa valet för mig, och köket blev fantastiskt. Jag har fått ett helt nytt kök och det är nästan så man får tårar i ögonen när man ser hur bra det blev. 

Snickarna på denna byggfirma visade sig vara mycket duktiga och det var minsann inte första gången de renoverade ett kök, det gick ganska snabbt och jag kan säga att det tog 14 dagar så var det klart. Under tiden fick jag laga mat i husvagnen som står i trädgården och det gick det också, men det är klart att det kändes bra att kunna laga mat i ett riktigt kök. Hur ser ditt drömkök ut? Jag har alltid drömt om ett stort kök med en öppen spis, en stor köksö och ett stort skafferi. Jag ville ha mörkblå luckor på skåpen och vit marmor på bänkskivan. Det får gärna finnas plats för flera personer i köket så man kan laga mat tillsammans. Jag tror det blir mer och mer vanligt att man bygger stora sociala rum som köket i nya hus.