Fasaden blev som ny!

Vår fasad var verkligen ingen rolig syn, grå och smutsig men det är ju inte så konstigt efter att man aldrig har gjort någonting åt den. Men så för ett tag sedan så vände jag mig till ett företag som erbjuder fasadtvätt i Kalmar och Växjö och jag måste säga att deras medarbetare gjorde ett fantastiskt jobb.

Vad är en fasadtvätt?

En fasadtvätt innebär helt enkelt att man rengör din fasad och tar bort alla smutsiga fläckar. Det är dock lite mer komplicerat än så, speciellt om du har en stor fasad eller om den är gjord av något speciellt material som kräver en viss sorts behandling. Då är det bra att anlita en expert på fasadtvätt i Kalmar och Växjö som vet hur man rengör din fasad på bästa sätt.

Detta är inte bara estetiskt, det är också viktigt för din fasads hållbarhet. Smuts och alger kan orsaka att fasaden blir svampig och möglig, och i värsta fall kan det leda till att hela fasaden måste bytas ut. Dessutom kan smutsiga fläckar på fasaden vara svåra att måla över, så det är bäst att ta bort dem med en sådan här typ av rengöring och få en jämn och fin yta.

Detta är också bra för miljön, eftersom det minskar risken för att fler smutsiga fläckar uppstår. Dessutom minskar det också risken för att någon skadlig bakterie eller virus sprids i luften, något som kan vara farligt för hälsan.

En dito tvätt är inte bara nyttig, den är också nödvändig. Så ta hand om din fasad genom att anlita en professionell yrkesman så kommer du förmodligen att bli lika nöjd och belåten som jag är. Skulle det nu vara så att du som läser detta inlägg bor i Växjö eller Kalmar så kan jag varmt rekommendera det här företaget!