När du ska flytta

När jag flyttade från en lägenhet i Upplands Väsby till en annan lägenhet behövde jag flytthjälp. Jag hade flyttat flera gånger tidigare, och flyttade alltid själv med hjälp av vänner. Men denna gången så hade jag inte lust att be mina vänner om hjälp en gång till för jag förstår att folk känner sig tvingade att tacka ja fast de egentligen inte alls har lust att flytta. Jag gjorde det jag kunde och lyckades bära en del kartonger jag hade packat men till alla möbler behövde jag professionell hjälp och det var ett företag som kom till undsättning, och det är ett företag som kan erbjuda just flytthjälp här i Upplands Väsby med omnejd. Jag känner mig riktigt tacksam över deras hjälp för det är tack vare dem som allting gick så bra, och inte kan jag säga att det kostade särskilt mycket heller så det här är en tjänst som jag verkligen kan rekommendera till er alla som ska flytta. 

Nu flyttade jag från en tvåa med kök så det var inget jättestort hem som skulle flyttas men allting tar sin tid. Bara att tömma källar- och vindsförråden tog några timmar och hela lägenheten tömdes på ett par timmar men då hade jag som sagt var förberett en del själv och packat allt i kartonger, det var egentligen bara för killarna som jobbar på det här företaget att bära ner allting i flyttbilen och sedan köra iväg till det nya huset och där bära in allting. Så jag känner att jag fick bra hjälp och kan rekommendera detta företag till alla som ska flytta. Om ni vill veta mer om denna flytthjälp och vad det kostar och hur ni kommer i kontakt med dem så ska ni gå in på deras hemsida, den tar jag och länkar er till.