Ny gräsmatta hos min svägerska

Hej igen, det är onsdag idag och här kommer det ett inlägg så här när halva arbetsveckan har gått. Jag vet att det någonstans finns någon som är i samma situation som min svägerska var för en tid sedan när hennes gräsmatta hade blivit förstörd efter en dränering. Det hade kört fordon på gräsmattan och den hade blivit helt förstörd och hon behövde därför hjälp med en ny gräsmatta men hade inte tid att så gräsfrön och vänta minst ett år på att få det fint igen. Hon vände sig därför till ett företag som erbjuder hjälp till alla i Skellefteå som vill få en ny gräsmatta, och det här företaget kommer med gräset på rullar och rullar ut, och vips, på ett par timmar har man fått en ny gräsmatta som heter duga!!! Det är nästan lite för bra för att vara sant när man någonstans vet hur mycket jobb det egentligen är när man skall så gräsfrön och sen vattna mycket. Dessutom kostar det inte alls mycket, gräsmattorna som erbjuds hos detta företag börjar på några tusen inkluderat moms, och det är ju absolut rimligt med tanke på det resultat man får!!! 

Jag vet att någon av mina läsare någonstans befinner sig i samma situation som min svägerska och att ni därför kommer ha nytta av detta tips. Jag skall inte nämna namnet på företaget så här i inlägget för att inte bli anklagad för att vara sponsrad, så jag gör istället så att jag stoppar in en länk som tar er till deras hemsida. Om ni bestämmer er för att vända er till dem så vore det riktigt roligt om ni skriver till mig och berättar om det. Med det sagt så tror jag inte att jag har någonting mera att ta upp om detta, ha en bra dag!