Trevliga rörläggare på Runi VVS

Hej på er. Hur är det med er denna fina kväll? Med mig är det fint och jag har precis kommit hem från en lång och händelserik arbetsdag. Jag och min egenstartade elektrikerfirma har vart på jobb idag runt Malmötrakterna där vi stötte på en firma som har hand om VVS i Lund som heter Runi VVS.

Eftersom vi inriktar oss på enbart el och vi åker runt till olika byggen så är det väldigt vanligt att vi träffar på andra företag som inriktar sig på andra delar inom byggbranschen. Medan jag och mina elektriker höll på med vårt så gjorde Runi VVS i Lund det som de var bäst på, rörläggning.

Dagen fortsätter och vi åker iväg på ett annat bygge och när vi har vart där ett tag träffade vi på samma VVS företag som var på bygge nummer 1. De killarna var så sköna och de var verkligen glädjespridare så vi tackade inte nej till att vara på samma bygge igen. Som vanligt gör vi våra arbetsuppgifter och när vi var klara stod vi och snackade lite med killarna från Runi VVS och vi bestämde oss för att gå ut tillsammans och käka lunch.

När vi gick ut och åt så lärde vi känna dem bättre och de berättade att de inte bara arbetade med VVS i Lund, utan att de också arbetade med VVS ibland annat Ystad med omnejd. Det tycker jag är bra eftersom de kan både få mer jobb och hjälpa fler människor på flera ställen i södra Sverige.

Detta var det som hände idag. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och nya underbara jobb. Ha det bäst.