Unna dig en rekond för bilen.

Hej på er! Dagens inlägg handlar om rekond i Ljungby. Som ni vet brukar jag skriva om mina erfarenheter som elektriker. Det är ett bloggperspektiv som är ganska nytt, det vet jag om. Den stereotype elektrikern kanske inte direkt intresserar sig för att blogga och berätta om elektrikerlivet, liksom. Men det struntar såklart jag i, för det här är mitt intresse och jag älskar det! Som sagt, idag kommer det inte att handla om el eller elektronik, utan om rekond. Jag gillar ju även min bil, och vill ta hand om den på allra bästa sätt. Det gör man genom att då och då lämna in den på rekond, i det här fallet i Ljungby där jag bor. Verkstaden heter Finnvedens RekondCenter AB, och jag kan verkligen rekommendera dem! Därför handlar detta inlägg om just dem, för jag tycker att de förtjänar lite extra uppmärksamhet. Jag lämnade in bilen på rekond i förra veckan, och dagen efter var den färdig. I rekonden ingick även lackförsegling, vilket jag dessutom starkt kan rekommendera alla att göra då och då! Det blir verkligen som att bilen är nylackad, och det är ju inte särskilt otrevligt.

Min bil såg som ny ut. Dammsugen, städad, torkar, tvättad, vaxad, putsad, ja allt man tänka sig. Det var så skönt att bara kunna lämna ut bilen och sen få tillbaka den på det här viset. Vill man unna sig en rekond och bor i Smålandstrakten, ska man definitivt vända sig till Finnvedens RekondCenter AB!