Funderar du på att bygga om?

Hej! Det är fredag och vi ska snart stämpla ut och fira helg. Det är kaffe nu på jobbet och jag sitter och skriver ett inlägg styrkt av en god kopp kaffe, och jag ska ta upp det här med ombyggnation, för jag förstår att det är många av er som funderar på detta. Jag har även ett tips på ett företag i Åkersberga som kan hjälpa er med ombyggnation, de har hjälpt mig och jag är mycket nöjd med hjälpen. Så om du funderar på ombyggnation och inte vet vart du ska vända dig, kolla in det dem på nätet för de kan hjälpa dig med allt från planering till slutlig utförande och jag är helt 100% nöjd med deras arbete. 

Jag har aldrig tidigare byggt om så jag hade mycket att lära mig, men de hjälpte mig genom hela processen. Varför man vill ändra om brukar vara att man har en planlösning som man inte är nöjd med. Det kan vara ett kök man inte gillar, en vägg som delar av som man vill ta bort, men det vanligaste är nog att man har fått andra behov i familjen, kanske har man fått barn och helt plötsligt finns det inte plats till alla, så genom att bygga om kan man optimera huset och kanske se till att alla barnen får ett eget sovrum. Alternativet till ombyggnation är att man säljer huset och köper ett nytt, men det är förstås ganska så dyrt och bor man i Åkersberga så kan man väl lugnt säga att här finns inga billiga villor, så att bygga om är ett billigare alternativ och det gör att man kan stanna kvar. Det fanns ju en anledning till att man köpte huset från första början och det var väl för att man tyckte om det.